About

Om meg

Hei, mitt navn er Julie, jeg er 21 år og bor i Oslo.

Jeg går andreåret på bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved høyskolen Kristiania i Oslo. Dette semesteret, våren 2020 har jeg valgt å fordype meg i emnet digital markedsføring. Denne bloggen er opprettet som en del av kurset. Formålet er å sitte igjen med størst mulig læringsutbytte og en evne til å tenke nytt og kreativt etter endt kurs. Formålet med bloggen vil gjennom dette semesteret også være å dele ferdigheter, drøfte ulike teorier og problemstillinger samt. formidle min kunnskap.

Jeg valgte å fordype meg i emnet digital markedsføring fordi emnet omhandler svært spennende temaer som jeg kan tenke meg å jobbe med i fremtiden. Jeg syns emnet er interessant og jeg liker tanken på å tenke kreativt og nyskapende.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *